ANTONIO MIGUEL
GÁLVEZ DEL POSTIGO RUIZ
CATEDRATICO DE UNIVERSIDAD
Publicaciones (284) Publicaciones de ANTONIO MIGUEL GÁLVEZ DEL POSTIGO RUIZ
2024
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Corrigendum to “Virulence factors, antibiotic resistance, and bacteriocins in enterococci from artisan foods of animal origin” [Food Control 20 Issue 4 (2009) 381–385, (S0956713508001710), (10.1016/j.foodcont.2008.06.004)]
Food Control
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The Prevalence of Antibiotic Resistance Phenotypes and Genotypes in Multidrug-Resistant Bacterial Isolates from the Academic Hospital of Jaén, Spain
Antibiotics, Vol. 13, Núm. 5
2023
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Antimicrobial Activity and Biodiversity Study of a Homemade Vegetable Puree Treated with Antimicrobials from Paenibacillus dendritiformis
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 13, Núm. 12
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Determination of the effect of the bacteriocin enterocin AS-48 on the microbial loads and bacterial diversity of blueberries
Heliyon, Vol. 9, Núm. 5
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Draft Genome Sequence of a Putatively Antibiotic-Resistant Escherichia coli Strain Isolated from Calf Intestine in Boyacá, Colombia
Microbiology Resource Announcements, Vol. 12, Núm. 2
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Effect of High Hydrostatic Pressure Processing on the Microbiological Quality and Bacterial Diversity of Sous-Vide-Cooked Cod
Foods, Vol. 12, Núm. 6
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Evidence Supporting the Involvement of the Minority Compounds of Extra Virgin Olive Oil, through Gut Microbiota Modulation, in Some of the Dietary Benefits Related to Metabolic Syndrome in Comparison to Butter
Molecules, Vol. 28, Núm. 5
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Intestinal microbiota modulation at the strain level by the olive oil polyphenols in the diet
Frontiers in Nutrition, Vol. 10
2022
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Antimicrobial Resistance, Biocide Tolerance, and Bacterial Diversity of a Dressing Made from Coriander and Parsley after Application of Treatments Using High Hydrostatic Pressure Alone or in Combination with Moderate Heat
Foods, Vol. 11, Núm. 17
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Determinación de la resistencia a antibióticos en cepas bacterianas aisladas de muestras de aliño procesadas o no por alta presión hidrostática
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Effect of High-Pressure Treatments on the Properties of Food Packaging Materials with or without Antimicrobials
Polymers, Vol. 14, Núm. 24
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Estudio de bacterias lácticas procedentes de la mucosa intestinal murina tras la ingesta de dietas ricas en grasas
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Estudio de los niveles de resistencia a antibióticos en cepas bacterianas aisladas de pulpo
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Estudio del efecto antimicrobiano "in vitro" de polifenoles del aceite de oliva sobre enterococos intestinales aislados de ratones alimentados con diferentes dietas altas en grasa
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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High fat diets induce early changes in gut microbiota that may serve as markers of ulterior altered physiological and biochemical parameters related to metabolic syndrome. Effect of virgin olive oil in comparison to butter
PLoS ONE, Vol. 17, Núm. 8 August
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Identificación y determinación de los perfiles de resistencia a antimicrobianos en cepas bacterianas aisladas a partir de guacamole
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
coord.
Universidad de Jaén
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Microbiota intestinal murina y su relación con variables fisiológicas tras seis semanas de dieta enriquecida en aceite de oliva virgen o mantequilla
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Resistencias a antibióticos en cepas de pseudomonas aisladas de alimentos vegetales
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Staphylococcus aureus from Minas Artisanal Cheeses: Biocide Tolerance, Antibiotic Resistance and Enterotoxin Genes
Applied Sciences (Switzerland), Vol. 12, Núm. 3