MARÍA JOSÉ
GRANDE BURGOS
PERSONAL INVESTIGADOR
RUBÉN
PÉREZ PULIDO
TITULAR DE UNIVERSIDAD
RUBÉN PÉREZ PULIDO-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (53)
2023
-
Determination of the effect of the bacteriocin enterocin AS-48 on the microbial loads and bacterial diversity of blueberries
Heliyon, Vol. 9, Núm. 5
-
Draft Genome Sequence of a Putatively Antibiotic-Resistant Escherichia coli Strain Isolated from Calf Intestine in Boyacá, Colombia
Microbiology Resource Announcements, Vol. 12, Núm. 2
-
Effect of High Hydrostatic Pressure Processing on the Microbiological Quality and Bacterial Diversity of Sous-Vide-Cooked Cod
Foods, Vol. 12, Núm. 6
2022
-
Antimicrobial Resistance, Biocide Tolerance, and Bacterial Diversity of a Dressing Made from Coriander and Parsley after Application of Treatments Using High Hydrostatic Pressure Alone or in Combination with Moderate Heat
Foods, Vol. 11, Núm. 17
-
Determinación de la resistencia a antibióticos en cepas bacterianas aisladas de muestras de aliño procesadas o no por alta presión hidrostática
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Determinación de los niveles de resistencias a antibióticos en una colección de cepas aisladas de langostino
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Effect of High-Pressure Treatments on the Properties of Food Packaging Materials with or without Antimicrobials
Polymers, Vol. 14, Núm. 24
-
Estudio de los niveles de resistencia a antibióticos en cepas bacterianas aisladas de pulpo
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Identificación y determinación de los perfiles de resistencia a antimicrobianos en cepas bacterianas aisladas a partir de guacamole
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
Las bacteriocinas y su efecto sinérgico con tecnologías emergentes en alimentos
Revista Mutis, Vol. 12, Núm. 2
-
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
Universidad de Jaén
-
Resistencias a antibióticos en cepas de pseudomonas aisladas de alimentos vegetales
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
2021
-
Potentially pathogenic bacteria isolated from Paipa cheese and its susceptibility profiles to antibiotics and biocides
Brazilian Journal of Microbiology, Vol. 52, Núm. 3, pp. 1535-1543
2020
-
Changes in the bacterial diversity of human milk during late lactation period (Weeks 21 to 48)
Foods, Vol. 9, Núm. 9
-
Corrigendum to “Biocide tolerance and antibiotic resistance of Enterobacter spp. isolated from an Algerian hospital environment” [J Glob Antimicrob Resist 18 (2019) 291–297] (Journal of Global Antimicrobial Resistance (2019) 18 (291–297), (S2213716519300943), (10.1016/j.jgar.2019.04.005))
Journal of Global Antimicrobial Resistance
-
Impact of high-hydrostatic pressure treatments applied singly or in combination with moderate heat on the microbial load, antimicrobial resistance, and bacterial diversity of guacamole
Microorganisms, Vol. 8, Núm. 6, pp. 1-12
-
“Lo esencial es invisible a los ojos:: Descubriendo el mundo microbiano a la sociedad giennense”
SEM@foro, Núm. 69
2019
-
Biocide tolerance and antibiotic resistance of Enterobacter spp. isolated from an Algerian hospital environment
Journal of Global Antimicrobial Resistance, Vol. 18, pp. 291-297
-
Effect of high hydrostatic pressure and activated film packaging on bacterial diversity of fruit puree
LWT, Vol. 100, pp. 227-230
2018
-
ANTIMICROBIAL RESISTANCE IN SEAFOODS, AND NON-THERMAL FOOD PROCESSING
IJRDO-JOURNAL OF AGRICULTURE AND RESEARCH, Vol. 4, Núm. 11, pp. 20-27