Publicaciones en las que colabora con MARÍA JOSÉ AYORA CAÑADA (29)

2010

  1. Olive fruit growth and ripening as seen by vibrational spectroscopy

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 1, pp. 82-87

2009

  1. Determination of enzyme activity inhibition by FTIR spectroscopy on the example of fructose bisphosphatase

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 394, Núm. 8, pp. 2137-2144

2007

  1. Análisis directo de aceituna mediante espectrometría Raman por transformada de Fourier

    Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 769-778

  2. La espectroscopía en fase sólida aplicada al análisis farmacéutico

    Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 183-208

  3. Two-dimensional correlation spectroscopy and multivariate curve resolution for the study of lipid oxidation in edible oils monitored by FTIR and FT-Raman spectroscopy

    Analytica Chimica Acta, Vol. 593, Núm. 1, pp. 54-67