MARÍA JOSÉ AYORA CAÑADA-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (29)

2010

  1. Olive fruit growth and ripening as seen by vibrational spectroscopy

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 1, pp. 82-87

2009

  1. Determination of enzyme activity inhibition by FTIR spectroscopy on the example of fructose bisphosphatase

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 394, Núm. 8, pp. 2137-2144

2007

  1. Análisis directo de aceituna mediante espectrometría Raman por transformada de Fourier

    Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 769-778

  2. La espectroscopía en fase sólida aplicada al análisis farmacéutico

    Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 183-208

  3. Two-dimensional correlation spectroscopy and multivariate curve resolution for the study of lipid oxidation in edible oils monitored by FTIR and FT-Raman spectroscopy

    Analytica Chimica Acta, Vol. 593, Núm. 1, pp. 54-67