Publicaciones en las que colabora con MAGDALENA MARTÍNEZ CAÑAMERO (14)

2022

  1. Determinación de los niveles de resistencias a antibióticos en una colección de cepas aisladas de langostino

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  2. Estudio de los niveles de resistencia a antibióticos en cepas bacterianas aisladas de pulpo

    Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

  3. Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones

    Universidad de Jaén

2012

  1. Characterization of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium from wild flowers

    Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology, Vol. 101, Núm. 4, pp. 701-711

2006

  1. Safety and potential risks of enterococci isolated from traditional fermented capers

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 44, Núm. 12, pp. 2070-2077

2005

  1. Resistance to antimicrobial agents in lactobacilli isolated from caper fermentations

    Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology, Vol. 88, Núm. 3-4, pp. 277-281

2004

  1. Functional and Safety Aspects of Enterococci Isolated from Different Spanish Foods

    Systematic and Applied Microbiology, Vol. 27, Núm. 1, pp. 118-130

  2. Inhibition of Listeria monocytogenes by enterocin EJ97 produced by Enterococcus faecalis EJ97

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 90, Núm. 2, pp. 161-170

2003

  1. Antimicrobial activity of enterocin EJ97 on Bacillus coagulans CECT 12

    Food Microbiology, Vol. 20, Núm. 5, pp. 533-536