Publicaciones (169) Publicaciones de HIKMATE ABRIOUEL HAYANI

2023

  1. Changes in resistome profile of potential probiotic Lactiplantibacillus pentosus in response to edible oil adaptation

    Food Microbiology, Vol. 109

  2. Characterization of the culturable sporobiota of spanish olive groves and its tolerance toward environmental challenges

    Microbiology Spectrum, Vol. 11, Núm. 2

  3. Corrigendum: In silico genomic analysis of the potential probiotic Lactiplantibacillus pentosus CF2-10N reveals promising beneficial effects with health promoting properties, (Front. Microbiol, (2022), 13, (989824), 10.3389/fmicb.2022.989824)

    Frontiers in Microbiology

  4. Introducción de supuestos prácticos para la aplicación de la regulación nacional e internacional en cursos de postgrado relacionados con la Seguridad Alimentaria

    Innovación docente y renovación pedagógica en Derecho: especial referencia a experiencias exitosas de proyectos de innovación docente y la utilización de herramientas y metodologías colaborativas (Dykinson), pp. 183-199

  5. La esporobiota del olivar español y caracterización de su tolerancia a los desafíos ambientales

    Tierras: Agricultura, Núm. 322, pp. 106-110

  6. Metagenomic insights into microbial contamination in critical healthcare environments and the efficacy of a novel “HLE” disinfectant

    Infection, Disease and Health, Vol. 28, Núm. 4, pp. 282-289

  7. Novel combination of nanoparticles and metallo-β-lactamase inhibitor/antimicrobial-based formulation to combat antibiotic resistant Enterococcus sp. and Pseudomonas sp. strains

    International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 248

  8. Simply Versatile: The Use of Peribacillus simplex in Sustainable Agriculture

    Microorganisms, Vol. 11, Núm. 10

  9. Special Issue “Beneficial and Detrimental Microorganisms Occurring in Fermented Foods”: Editorial

    Microorganisms