Publicaciones (71) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A quantitative real-time PCR Assay for quantification of viable listeria monocytogenes cells after bacteriocin injury in food-first insights

    Current Microbiology, Vol. 61, Núm. 6, pp. 515-519

  2. Aceite de oliva virgen y regulación hormonal de la presión arterial: una revisión del papel de los enzimas proteolíticos

    Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental, Vol. 23, pp. 137-160

  3. Aceite de oliva, sistema inmune e infección

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 1, pp. 1-8

  4. Administración de estatinas durante la fase aguda del síndrome coronario agudo

    Medicina Intensiva, Vol. 34, Núm. 1, pp. 56-63

  5. Administración precoz de estatinas sobre el sndrome coronario agudo

    Medicina Intensiva

  6. Alterations of HLA class i expression in human melanoma xenografts in immunodeficient mice occur frequently and are associated with higher tumorigenicity

    Cancer Immunology, Immunotherapy, Vol. 59, Núm. 1, pp. 13-26

  7. Angiotensinase Activity and Olive Oil Supplementation

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 853-862

  8. Antibacterial activity of carvacrol and 2-nitro-1-propanol against single and mixed populations of foodborne pathogenic bacteria in corn flour dough

    Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 274-279

  9. Antimicrobial activity, safety aspects, and some technological properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium from artisanal Tunisian fermented meat

    Food Control, Vol. 21, Núm. 4, pp. 462-470

  10. Antioxidant and antiatherogenic activities of pentacyclic triterpenic diols and acids

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 48, Núm. 10, pp. 2885-2890

  11. Application of bacteriocins in postharvest safety

    Stewart Postharvest Review, Vol. 6, Núm. 3, pp. 1-6

  12. Auxiliar de Clínica, Personal Laboral de la Generalitat Valenciana.

    CEP

  13. Calidad de vida relacionada con la salud tras un programa comunitario de hidrocinesiterapia para embarazadas

    Revista iberoamericana de fisioterapia y kinesiología, Vol. 13, Núm. 1, pp. 22-28

  14. Combined effect of enterocin AS-48 and high hydrostatic pressure to control food-borne pathogens inoculated in low acid fermented sausages

    Meat Science, Vol. 84, Núm. 4, pp. 594-600

  15. Consentimiento informado, Fisioterapia y sanidad pública.: Un estudio descriptivo transversal multicéntrico.

    Cuestiones de fisioterapia: revista universitaria de información e investigación en Fisioterapia, Vol. 39, Núm. 2, pp. 95-103

  16. Cribado y mortalidad por cáncer de próstata en un ensayo comunitario europeo

    Enfermería clínica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 64-65

  17. Development of a Spanish version of the "Backache Index"

    Journal of Back and Musculoskeletal Rehabilitation, Vol. 23, Núm. 3, pp. 105-110

  18. Dietary Fat Including Olive Oil and Breast Cancer in the N-methyl Nitrosourea (NMU) Animal Model

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 969-979

  19. Differentiation of intestinal epithelial cells mediated by cell confluence and/or exogenous nucleoside supplementation

    Cells Tissues Organs, Vol. 191, Núm. 6, pp. 478-488

  20. E phage gene transfection enhances sensitivity of lung and colon cancer cells to chemotherapeutic agents

    International Journal of Oncology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 1503-1514