Publicaciones (47) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. A lean six sigma framework for continuous and incremental improvement in the oil and gas sector

    International Journal of Lean Six Sigma, Vol. 11, Núm. 3, pp. 577-595

  2. Absorptive and desorptive capacity configurations in supply chains: An inverted U-shaped relationship

    International Journal of Production Research, Vol. 58, Núm. 7, pp. 2036-2053

  3. Academic literacy and student diversity: Evaluating a curriculum-integrated inclusive practice intervention in the United Kingdom

    Sustainability (Switzerland), Vol. 12, Núm. 3

  4. Addressing sustainable social change for all: Upcycled-based social creative businesses for the transformation of socio-technical regimes

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 7

  5. Advance employee development to increase performance of the family business

    Employee Relations, Vol. 45, Núm. 7, pp. 27-45

  6. Algunas consideraciones sobre la almendricultura internacional

    Mercacei magazine, Núm. 105, pp. 122-131

  7. Characterization of olive oil tourism as a type of special interest tourism: An analysis from the tourist experience perspective

    Sustainability (Switzerland), Vol. 12, Núm. 15

  8. Cooperativismo de segundo grado y adopción de las TIC

    CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 100, pp. 67-85

  9. Delimitación de ingresos públicos aplicables en los destinos turísticos españoles

    Investigaciones Regionales = Journal of Regional Research, Núm. 47, pp. 179-199

  10. Dry olive pomace gasification to obtain electrical energy in a downdraft gasifier

    WIT Transactions on Ecology and the Environment, Vol. 247, pp. 137-144

  11. Economic efficiency in the tunisian olive oil sector

    Agriculture (Switzerland), Vol. 10, Núm. 9, pp. 1-13

  12. El ahorro en costes de producción a través de la cooperación productiva entre agricultores en olivar tradicional

    Mercacei magazine, Núm. 104, pp. 182-184

  13. El efecto de la diversidad de género sobre el rendimiento de las sociedades cooperativas agroalimentarias españolas

    REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 133, pp. 51-60

  14. El olivar en seto de secano: Una alternativa innovadora, viable, eficiente y rentable

    Olint: Revista de plantaciones superintensivas de olivo, Núm. 36, pp. 35-38

  15. El precio de estudiar en la universidad española para los jóvenes de clases populares: Impacto de la reforma de las tasas universitarias de 2012 a través de los discursos de los estudiantes

    Revista mexicana de investigación educativa, Vol. 25, Núm. 86, pp. 603-625

  16. Exploratory evidence on anticorruption activities in the Spanish context: A sustainable governance approach

    Journal of Cleaner Production, Vol. 249

  17. Extending lean management along the supply chain: impact on efficiency

    Journal of Manufacturing Technology Management, Vol. 32, Núm. 1, pp. 63-84

  18. Gender diversity influence on board effectiveness and business performance

    Corporate Governance (Bingley), Vol. 20, Núm. 2, pp. 307-323

  19. Hacia el monocultivo olivarero. El olivar andaluz tras la entrada de España en la CEE

    Andalucía en la historia, Núm. 69, pp. 26-29

  20. How do different generations contribute to the development of a learning organization in companies undergoing a lean production implementation?

    Learning Organization, Vol. 27, Núm. 2, pp. 101-115