BEATRIZ
PÉREZ MONTORO
TITULADO SUPERIOR
Publicacions en què col·labora amb BEATRIZ PÉREZ MONTORO (11)
2019
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New insights into the molecular effects and probiotic properties of Lactobacillus pentosus pre-adapted to edible oils
LWT, Vol. 109, pp. 153-162
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New insights into the role of plasmids from probiotic Lactobacillus pentosus MP-10 in Aloreña table olive brine fermentation
Scientific Reports, Vol. 9, Núm. 1
2018
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"In silico" plasmid insights into probiotic and safety aspects of a potentially probiotic "Lactobacillus pentosus" MP-10 isolated frombrines of naturally fermented Aloreña green table olives
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
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Efficacy of “HLE”—a multidrug efflux-pump inhibitor—as a disinfectant against surface bacteria
Environmental Research, Vol. 165, pp. 133-139
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Proteomic analysis of Lactobacillus pentosus for the identification of potential markers involved in acid resistance and their influence on other probiotic features
Food Microbiology, Vol. 72, pp. 31-38
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Proteomic analysis of Lactobacillus pentosus for the identification of potential markers of adhesion and other probiotic features
Food Research International, Vol. 111, pp. 58-66
2017
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Insight into potential probiotic markers predicted in Lactobacillus pentosus MP-10 genome sequence
Frontiers in Microbiology, Vol. 8, Núm. MAY
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Los beneficios de la aceituna de mesa fermentada
Aldaba (Ayuntamiento de Martos), Núm. 41, pp. 107-112
2016
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La aceituna verde de mesa Aloreña como fuente de probióticos y selección de una cepa de "Lactobacillus pentosus" con el mejor potencial probiótico
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
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Secuencia completa del genoma de "Lactobacillus pentosus" MP-10 con potencial probiótico aislado de la fermentación natural de la aceituna verde de mesa Aloreña
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
2015
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New insights in antibiotic resistance of Lactobacillus species from fermented foods
Food Research International, Vol. 78, pp. 465-481