"In silico" plasmid insights into probiotic and safety aspects of a potentially probiotic "Lactobacillus pentosus" MP-10 isolated frombrines of naturally fermented Aloreña green table olives

  1. Hikmate Abriouel Ayani 1
  2. Natacha Caballero Gómez 1
  3. Beatriz Pérez Montoro 1
  4. E. Alonso 1
  5. Juan José de la Fuente Ordóñez 1
  6. Antonio Gálvez 1
  7. Nabil Benomar 1
  1. 1 Universidad de Jaén
    info

    Universidad de Jaén

    Jaén, España

    ROR https://ror.org/0122p5f64

Book:
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
  1. Albert Bordons de Porrata-Doria (coord.)
  2. Joaquín Bautista Gallego (coord.)
  3. María del Carmen Portillo (coord.)
  4. Albert Mas Barón (coord.)

Publisher: Universitat Rovira i Virgili

ISBN: 978-84-8424-703-6

Year of publication: 2018

Pages: 214-215

Congress: Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos (21. 2018. Tarragona)

Type: Conference paper