JAVIER
GÁMEZ GARCÍA
TITULAR DE UNIVERSIDAD
D.
Aguilera Puerto
Publicaciones en las que colabora con D. Aguilera Puerto (9)
2019
-
Online system for the identification and classification of olive fruits for the olive oil production process
Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 13, Núm. 1, pp. 716-727
2016
-
Novel technologies formonitoring the in-line quality of virgin olive oil during manufacturing and storage
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 14, pp. 4644-4662
2015
-
Automatic classification of olives for oil production using computer vision
Proceedings of the IEEE International Conference on Industrial Technology
-
Automatic determination of peroxides and acidity of olive oil using machine vision in olive fruits before milling process
IST 2015 - 2015 IEEE International Conference on Imaging Systems and Techniques, Proceedings
-
Olive batches automatic classification in mill reception using computer vision
IST 2015 - 2015 IEEE International Conference on Imaging Systems and Techniques, Proceedings
-
Sorting olive batches for the milling process using image processing
Sensors (Switzerland), Vol. 15, Núm. 7, pp. 15738-15754
2011
-
Situación actual y perspectivas futuras del control del proceso de elaboración del aceite de oliva virgen
Revista iberoamericana de automática e informática industrial ( RIAI ), Vol. 8, Núm. 3, pp. 258-269
2010
-
Aplicación del control automático al proceso de elaboración de aceite de oliva virgen. Situación actual y perspectivas futuras.
XXXI Jornadas de Automática Jaén 8-10 de septiembre de 2010: Comunicaciones
-
Grado actual de automatización del proceso de elaboración de aceite de oliva virgen en España
XXXI Jornadas de Automática Jaén 8-10 de septiembre de 2010: Comunicaciones