Publicaciones en las que colabora con D. Aguilera Puerto (6)

2019

  1. Online system for the identification and classification of olive fruits for the olive oil production process

    Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 13, Núm. 1, pp. 716-727

2016

  1. Novel technologies formonitoring the in-line quality of virgin olive oil during manufacturing and storage

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 14, pp. 4644-4662

2015

  1. Automatic determination of peroxides and acidity of olive oil using machine vision in olive fruits before milling process

    IST 2015 - 2015 IEEE International Conference on Imaging Systems and Techniques, Proceedings

2011

  1. Situación actual y perspectivas futuras del control del proceso de elaboración del aceite de oliva virgen

    Revista iberoamericana de automática e informática industrial ( RIAI ), Vol. 8, Núm. 3, pp. 258-269

2010

  1. Aplicación del control automático al proceso de elaboración deaceite de oliva virgen. Situación actual y perspectivas futuras.

    XXXI Jornadas de Automática Jaén 8-10 de septiembre de 2010: Comunicaciones

  2. Grado actual de automatización del proceso de elaboración deaceite de oliva virgen en España

    XXXI Jornadas de Automática Jaén 8-10 de septiembre de 2010: Comunicaciones