Indigenous fermented foods of south asia an overview

  1. Molinos, A.C.
  2. Gálvez, A.
  3. Raj, A.
  4. Chauhan, A.
  5. Gupta, A.D.
  6. Chye, F.Y.
  7. Rapsang, G.F.
  8. Abrol, G.S.
  9. Bareh, I.
  10. Naomichi, I.
  11. Ruddle, K.
  12. Sim, K.Y.
  13. Grande Burgos, M.A.J.
  14. Pulido, R.P.
  15. Ogundele, S.O.
  16. Sharma, S.
  17. Thokchom, S.
  18. Joshi, S.R.
  19. Joshi, V.K.
  20. Chauhan, V.
  21. Jaiswal, V.
  22. Chandel, V.
  23. Bira, Z.M.
Libro:
Indigenous Fermented Foods of South Asia

ISBN: 9781439887837

Año de publicación: 2016

Páginas: 1-67

Tipo: Capítulo de Libro