Indigenous fermented foods of south asia an overview

  1. Molinos, A.C.
  2. Gálvez, A.
  3. Raj, A.
  4. Chauhan, A.
  5. Gupta, A.D.
  6. Chye, F.Y.
  7. Rapsang, G.F.
  8. Abrol, G.S.
  9. Bareh, I.
  10. Naomichi, I.
  11. Ruddle, K.
  12. Sim, K.Y.
  13. Grande Burgos, M.A.J.
  14. Pulido, R.P.
  15. Ogundele, S.O.
  16. Sharma, S.
  17. Thokchom, S.
  18. Joshi, S.R.
  19. Joshi, V.K.
  20. Chauhan, V.
  21. Jaiswal, V.
  22. Chandel, V.
  23. Bira, Z.M.
Libro:
Indigenous Fermented Foods of South Asia

ISBN: 9781439887837

Ano de publicación: 2016

Páxinas: 1-67

Tipo: Capítulo de libro