ECONOMÍA
Departamento
Universidad de Córdoba
Córdoba, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Córdoba (22)
2024
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DO PSYCHOGRAPHIC VARIABLES INFLUENCE RESIDENT ATTITUDES TOWARDS TOURISM? EVIDENCE FROM CORDOBA, SPAIN-A WORLD HERITAGE CITY
Tourism, Culture and Communication, Vol. 24, Núm. 1, pp. 21-38
2023
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Apoyo del residente de Córdoba-España al turismo en un contexto de pandemia: explorando factores sociodemográficos
Revista de ciencias sociales, Vol. 29, Núm. 8, pp. 421-436
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Open the doors to tourism or remain cautious: residents’ dilemma amidst a pandemic
Current Issues in Tourism, Vol. 26, Núm. 5, pp. 835-850
2022
2021
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Ict as a development factor in the tunisian olive oil sector
New Medit, Vol. 20, Núm. 4, pp. 3-14
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Online popularity as a development factor for cooperatives in the winegrowing sector
Journal of Business Research, Vol. 123, pp. 79-85
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The role of the SDGs as enhancers of the performance of Spanish wine cooperatives
Technological Forecasting and Social Change, Vol. 173
2020
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Cooperativismo de segundo grado y adopción de las TIC
CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 100, pp. 67-85
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Economic efficiency in the tunisian olive oil sector
Agriculture (Switzerland), Vol. 10, Núm. 9, pp. 1-13
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Information and communication technologies as development tools for second-tier cooperatives
New Medit, Vol. 19, Núm. 4, pp. 69-80
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Innovation as the backbone of sustainable development goals
Sustainability (Switzerland), Vol. 12, Núm. 11
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Sostenibilidad, desarrollo endógeno y economía social
Revista Iberoamericana de Economía Solidaria e Innovación Socioecológica: RIESISE, Vol. 3, pp. 17-35
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The importance of websites for organic agri-food producers
Economic Research-Ekonomska Istrazivanja , Vol. 33, Núm. 1, pp. 2867-2880
2019
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Agri-food companies in the social media: a comparison of organic and non-organic firms
Economic Research-Ekonomska Istrazivanja , Vol. 32, Núm. 1, pp. 321-334
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Calidad de los sitios web en el sector agroalimentario ecológico y sus factores explicativos: el papel del cooperativismo
CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 95, pp. 95-118
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El perfil de las organizaciones en Twitter: distinción entre operadores de productos ecológicos y no ecológicos
Management in a Smart Society: business and technological challenges (Tokio) : XXVIII Congreso Internacional AEDEM = 2019 AEDEM International Conference : Tokio, 3 y 4 de septiempre de 2019
2018
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Agricultural companies and adoption of ICT: The case of the ecological olive oil sector in spain
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias, Vol. 50, Núm. 2, pp. 233-251
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Social media as a route to developing the agrifood sector in Spain
New Medit, Vol. 17, Núm. 2, pp. 101-112
2017
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Explanatory factors for efficiency in the use of social networking sites—The case of organic food products
Psychology and Marketing, Vol. 34, Núm. 12, pp. 1119-1126
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Medición del impacto social y económico: políticas públicas de emprendimiento en Andalucía
CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 90, pp. 75-102