Publicaciones (65) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. "La oleicultura en proceso de cambio: retos y oportunidades": presentación

    Revista de Estudios Empresariales. Segunda época, Núm. 1, pp. 1-6

  2. A novel experimental approach for calculating stress intensity factors from isochromatic data

    Experimental Mechanics, Vol. 50, Núm. 2, pp. 273-281

  3. A quantitative real-time PCR Assay for quantification of viable listeria monocytogenes cells after bacteriocin injury in food-first insights

    Current Microbiology, Vol. 61, Núm. 6, pp. 515-519

  4. Algunas reflexiones sobre el proceso de reconocimiento administrativo de una denominación geográfica cualificada

    Revista de Estudios Empresariales. Segunda época, Núm. 1, pp. 202-216

  5. Algunas reflexiones sobre la comparación de marcas en el juicio de confundibilidad

    Noticias de la Unión Europea, Núm. 310, pp. 147-155

  6. Analysis of drugs of abuse in biofluids by low temperature plasma (LTP) ionization mass spectrometry

    Analyst, Vol. 135, Núm. 5, pp. 927-933

  7. Antibacterial activity of carvacrol and 2-nitro-1-propanol against single and mixed populations of foodborne pathogenic bacteria in corn flour dough

    Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 274-279

  8. Antimicrobial activity, safety aspects, and some technological properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium from artisanal Tunisian fermented meat

    Food Control, Vol. 21, Núm. 4, pp. 462-470

  9. Antioxidant and antiatherogenic activities of pentacyclic triterpenic diols and acids

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 48, Núm. 10, pp. 2885-2890

  10. Application of bacteriocins in postharvest safety

    Stewart Postharvest Review, Vol. 6, Núm. 3, pp. 1-6

  11. Carob pod as a feedstock for the production of bioethanol in Mediterranean areas

    Applied Energy, Vol. 87, Núm. 11, pp. 3417-3424

  12. Compostaje de alperujos en Andalucía

    Fertilidad de la tierra: revista de agricultura ecológica, Núm. 41, pp. 12-14

  13. Composting olive mill pomace: The Andalusian experience

    BioCycle, Vol. 51, Núm. 6, pp. 31-32

  14. Cribado y mortalidad por cáncer de próstata en un ensayo comunitario europeo

    Enfermería clínica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 64-65

  15. Determination of optimal pre-treatment conditions for ethanol production from olive-pruning debris by simultaneous saccharification and fermentation

    Fuel, Vol. 89, Núm. 10, pp. 2891-2896

  16. Determination of organic priority pollutants in sewage treatment plant effluents by gas chromatography high-resolution mass spectrometry

    Talanta, Vol. 82, Núm. 4, pp. 1318-1324

  17. Efecto de la Incorporación de Alpeorujo en la Fabricación de Ladrillos de Arcilla

    Macla: revista de la Sociedad Española de Mineralogía, Núm. 13, pp. 135-136

  18. Efectos del envase en la percepción de calidad de los aceites de oliva en un contexto de prueba

    Revista de Estudios Empresariales. Segunda época, Núm. 1, pp. 129-143

  19. Effect of polythene film activated with enterocin EJ97 in combination with EDTA against Bacillus coagulans

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 514-518

  20. Ethanol production from olive prunings by autohydrolysis and fermentation with Candida tropicalis

    Renewable Energy, Vol. 35, Núm. 7, pp. 1602-1608