Phenolic analysis and in vitro biological activity of red wine, pomace and grape seeds oil derived from vitis vinifera l. Cv. montepulciano d’abruzzo

  1. Mollica, A.
  2. Scioli, G.
  3. Valle, A.D.
  4. Cichelli, A.
  5. Novellino, E.
  6. Bauer, M.
  7. Kamysz, W.
  8. Llorent-Martínez, E.J.
  9. Córdova, M.L.F.
  10. Castillo-López, R.
  11. Ak, G.
  12. Zengin, G.
  13. Pieretti, S.
  14. Stefanucci, A.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Ano de publicación: 2021

Volume: 10

Número: 11

Tipo: Artigo

DOI: 10.3390/ANTIOX10111704 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor HANDLE: https://hdl.handle.net/10953/1351 HANDLE: https://hdl.handle.net/10953/3793
RUJA. Repositorio Institucional de la Producción Científica de la Universidad de Jaén: lock_openAcceso aberto Handle lock_openAcceso aberto Handle

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable