Publicaciones en las que colabora con MARÍA NIEVES PASCUAL SOLER (49)

2017

  1. At the postnational table: Food, fantasy, and fetishism in tastes like Cuba by eduardo machado

    Latin American Research Review, Vol. 52, Núm. 1, pp. 110-123

  2. False Memories, False Foods: Eating, Cooking, Remembering in Tastes like Cuba by Eduardo Machado

    Memory frictions in contemporary literature (Palgrave Macmillan), pp. 121-139

  3. False memories, false foods: Eating, cooking, remembering in tastes like Cuba by Eduardo Machado

    Memory Frictions in Contemporary Literature (Springer International Publishing), pp. 121-139

  4. Pelucas

    Asparkia: Investigació feminista, Núm. 30, pp. 175-179

2016

  1. Introduction: Literature that returns to life and the mystique of age

    Traces of Aging. Old Age and Memory in Contemporary Narrative (Bielefeld : Transcript, cop. 2016), pp. 7-19

  2. Traces of Aging. Old Age and Memory in Contemporary Narrative

    Bielefeld : Transcript, cop. 2016

2013

  1. "Tengo hambre": breviario de una emoción

    Comidas bastardas: gastronomía, tradición e identidad en América Latina (Cuarto Propio), pp. 589-607

  2. Chicano Culinarius: From Cowboys to Gastronomes

    Literatures of the Americas (Palgrave Macmillan), pp. 173-192

  3. Comidas bastardas: gastronomía, tradición e identidad en América Latina

    Cuarto Propio

  4. Comiendo del mismo plato: mecanismos de exotización en la obra de Donna Leon

    Dossiers feministes, Núm. 17, pp. 111-127

  5. Cosmopolitans at home: The Spanishness of Canadian women writers

    Made in Canada, Read in Spain: Essays on the Translation and Circulation of English-Canadian Literature (Versita), pp. 54-74

  6. El barroco y el neobarroco culinario

    Ángeles maraqueros: trazos neobarroc-ch-os en las poéticas latinoamericanas (Buenos Aires : Katatay , 2013), pp. 411-430

  7. Introduction

    Literatures of the Americas (Palgrave Macmillan), pp. 1-23

  8. La inmortalidad de los estómagos

    Comidas bastardas: gastronomía, tradición e identidad en América Latina (Cuarto Propio), pp. 9-45

  9. Poesía étnica: sólido, plástico, fluído

    Historia crítica de la poesía norteamericana (Editorial Universidad de Alcalá), pp. 227-249

2012

  1. Elaine Romero: el teatro transfronterizado

    Asparkia: Investigació feminista, Núm. 23, pp. 185-192

  2. Food and taste in detective stories

    Into Another's Skin: selected essays in honour of María Luisa Dañobeitia (Editorial Universidad de Granada), pp. 119-129

  3. Translational cookery: Ferran Adrià's regional cosmopolitanism

    Food, Culture and Society, Vol. 15, Núm. 4, pp. 599-621

  4. Tótem y Tabú de foie: el chef, el padre, la caníbal y sus amantes

    La Torre del Virrey: revista de estudios culturales, Núm. 12, pp. 79-87