Centro/Instituto
INSTITUTO UNIVERSITARIO DE INVESTIGACIÓN EN OLIVAR Y ACEITE DE OLIVA
Publicaciones (115) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
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A machine vision system for defect characterization on transparent parts with non-plane surfaces
Machine Vision and Applications, Vol. 23, Núm. 1, pp. 1-13
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A method to derive vegetation distribution maps for pollen dispersion models using birch as an example
International Journal of Biometeorology, Vol. 56, Núm. 5, pp. 949-958
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A sensor fusion-based classification system for thermoplastic recycling
ICAC 12 - Proceedings of the 18th International Conference on Automation and Computing: Integration of Design and Engineering
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Adaptación de las exportaciones españolas del aceite de oliva a la demanda mundial
Boletín económico de ICE, Información Comercial Española, Núm. 3027, pp. 23-34
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Alfonso Parras: Patio de Columnas de la Fundación Andrés Segovia, 7 al 27 de marzo de 2012
Vicerrectorado de Extensión Universitaria, Deportes y Proyección Institucional
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Altitudinal fluctuations in the olive pollen emission: An approximation from the olive groves of the south-east Iberian Peninsula
Aerobiologia, Vol. 28, Núm. 3, pp. 403-411
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Análisis de la confusión sobre los aceites de oliva y su efecto en el mercado
Distribución y consumo, Año 22, Núm. 122, pp. 1-8
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Análisis de la nitración fisiológica de proteínas en órganos de plantas de guisante (Pisum sativum L) durante su desarrollo y senescencia
Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 139-139
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Application of computer vision and support vector machines to estimate the content of impurities in olive oil samples
ICAC 12 - Proceedings of the 18th International Conference on Automation and Computing: Integration of Design and Engineering
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Arsenic triggers the nitric oxide (NO) and S-nitrosoglutathione (GSNO) metabolism in Arabidopsis
Environmental Pollution, Vol. 166, pp. 136-143
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Articulaciones del arte actual: cuerpo, identidad, territorio : sala centro, 22 feb-22 abr 2012
Vicerrectorado de Extensión Universitaria, Deportes y Proyección Institucional
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Assessment of olive mill solid residue (pomace) as an additive in lightweight brick production
Construction and Building Materials, Vol. 36, pp. 495-500
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Bacteriocins
Decontamination of Fresh and Minimally Processed Produce (Wiley-Blackwell), pp. 317-332
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Bacteriocins and their application as food biopreservatives
Enterococcus and Safety (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 449-471
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Biomarkers characterization of circulating tumour cells in breast cancer patients
Breast Cancer Research, Vol. 14, Núm. 3
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CIBERESP: Un instrumento para la promoción y la difusión de la investigación de excelencia española
Gaceta Sanitaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 393-394
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Changes of the wax contents in mixtures of olive oils as determined by gas chromatography with a flame ionization detector
Journal of AOAC International, Vol. 95, Núm. 6, pp. 1720-1724
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Characterization of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium from wild flowers
Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology, Vol. 101, Núm. 4, pp. 701-711
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Characterization of lactic acid bacteria from naturally-fermented Manzanilla Aloreña green table olives
Food Microbiology, Vol. 32, Núm. 2, pp. 308-316
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Comprehensive evaluation of the clean-up step in QuEChERS procedure for the multi-residue determination of pesticides in different vegetable oils using LC-MS/MS
Analytical Methods, Vol. 4, Núm. 4, pp. 1142-1148