Publicaciones (115) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. A machine vision system for defect characterization on transparent parts with non-plane surfaces

    Machine Vision and Applications, Vol. 23, Núm. 1, pp. 1-13

  2. A method to derive vegetation distribution maps for pollen dispersion models using birch as an example

    International Journal of Biometeorology, Vol. 56, Núm. 5, pp. 949-958

  3. A sensor fusion-based classification system for thermoplastic recycling

    ICAC 12 - Proceedings of the 18th International Conference on Automation and Computing: Integration of Design and Engineering

  4. Adaptación de las exportaciones españolas del aceite de oliva a la demanda mundial

    Boletín económico de ICE, Información Comercial Española, Núm. 3027, pp. 23-34

  5. Alfonso Parras: Patio de Columnas de la Fundación Andrés Segovia, 7 al 27 de marzo de 2012

    Vicerrectorado de Extensión Universitaria, Deportes y Proyección Institucional

  6. Altitudinal fluctuations in the olive pollen emission: An approximation from the olive groves of the south-east Iberian Peninsula

    Aerobiologia, Vol. 28, Núm. 3, pp. 403-411

  7. Análisis de la confusión sobre los aceites de oliva y su efecto en el mercado

    Distribución y consumo, Año 22, Núm. 122, pp. 1-8

  8. Análisis de la nitración fisiológica de proteínas en órganos de plantas de guisante (Pisum sativum L) durante su desarrollo y senescencia

    Proteómica: revista de la Sociedad Española de Proteómica, Núm. 8, pp. 139-139

  9. Application of computer vision and support vector machines to estimate the content of impurities in olive oil samples

    ICAC 12 - Proceedings of the 18th International Conference on Automation and Computing: Integration of Design and Engineering

  10. Arsenic triggers the nitric oxide (NO) and S-nitrosoglutathione (GSNO) metabolism in Arabidopsis

    Environmental Pollution, Vol. 166, pp. 136-143

  11. Articulaciones del arte actual: cuerpo, identidad, territorio : sala centro, 22 feb-22 abr 2012

    Vicerrectorado de Extensión Universitaria, Deportes y Proyección Institucional

  12. Assessment of olive mill solid residue (pomace) as an additive in lightweight brick production

    Construction and Building Materials, Vol. 36, pp. 495-500

  13. Bacteriocins

    Decontamination of Fresh and Minimally Processed Produce (Wiley-Blackwell), pp. 317-332

  14. Bacteriocins and their application as food biopreservatives

    Enterococcus and Safety (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 449-471

  15. Biomarkers characterization of circulating tumour cells in breast cancer patients

    Breast Cancer Research, Vol. 14, Núm. 3

  16. CIBERESP: Un instrumento para la promoción y la difusión de la investigación de excelencia española

    Gaceta Sanitaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 393-394

  17. Changes of the wax contents in mixtures of olive oils as determined by gas chromatography with a flame ionization detector

    Journal of AOAC International, Vol. 95, Núm. 6, pp. 1720-1724

  18. Characterization of Enterococcus faecalis and Enterococcus faecium from wild flowers

    Antonie van Leeuwenhoek, International Journal of General and Molecular Microbiology, Vol. 101, Núm. 4, pp. 701-711

  19. Characterization of lactic acid bacteria from naturally-fermented Manzanilla Aloreña green table olives

    Food Microbiology, Vol. 32, Núm. 2, pp. 308-316

  20. Comprehensive evaluation of the clean-up step in QuEChERS procedure for the multi-residue determination of pesticides in different vegetable oils using LC-MS/MS

    Analytical Methods, Vol. 4, Núm. 4, pp. 1142-1148