Zentrum/Institut
INSTITUTO UNIVERSITARIO DE INVESTIGACIÓN EN OLIVAR Y ACEITE DE OLIVA
Publikationen (141) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2018
-
Calmodulin antagonist affects peroxisomal functionality by disrupting both peroxisomal Ca 2+ and protein import
Journal of Cell Science, Vol. 131, Núm. 2
-
Peroxisomal plant metabolism - An update on nitric oxide, Ca 2+ and the NADPH recycling network
Journal of Cell Science, Vol. 131, Núm. 2
-
"In silico" plasmid insights into probiotic and safety aspects of a potentially probiotic "Lactobacillus pentosus" MP-10 isolated frombrines of naturally fermented Aloreña green table olives
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
3D mode shapes characterisation using phase-based motion magnification in large structures using stereoscopic DIC
Mechanical Systems and Signal Processing, Vol. 108, pp. 140-155
-
A Luis Parras, con cariño y agradecimiento
Luis Parras Guijosa: libro homenaje (Servicio de Publicaciones), pp. 147-149
-
A computer vision approach based on endocarp features for the identification of olive cultivars
Computers and Electronics in Agriculture, Vol. 154, pp. 341-346
-
A historical perspective on soil organic carbon in Mediterranean cropland (Spain, 1900–2008)
Science of the Total Environment, Vol. 621, pp. 634-648
-
A more effective rationalisation of fatigue crack growth rate data for various specimen geometries and stress ratios using the CJP model
International Journal of Fatigue, Vol. 114, pp. 189-197
-
ART2ool: a model-driven framework to generate target code for robot handling tasks
International Journal of Advanced Manufacturing Technology, Vol. 97, Núm. 1-4, pp. 1195-1207
-
Aceite de oliva y peso corporal. Revisión sistemática y metaanálisis de ensayos controlados aleatorizados
Revista espanola de salud publica, Vol. 92
-
Agricultural companies and adoption of ICT: The case of the ecological olive oil sector in spain
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias, Vol. 50, Núm. 2, pp. 233-251
-
Agua y ecología política en España y México
Universidad de Jaén
-
An empirical approach to analyse the reputation-performance linkage in agrifood cooperatives
Journal of Cleaner Production, Vol. 195, pp. 163-175
-
Aplicación de los conocimientos adquiridos en la asignatura a la vida cotidiana o al sector industrial
La profesionalización del docente a través de la innovación educativa. Libro de actas: IX Jornadas de redes de investigación en innovación docente. UNED, Madrid. 28, 29 y 30 de junio de 2017
-
Aprendizaje de la bioquímica clínica y análisis clínicos del grado en Biología basado en casos y problemas
Innovación y modelos de enseñanza-aprendizaje en la Educación Superior (Servicio de Publicaciones de la Universidad de Murcia), pp. 30-39
-
Avances y perspectivas del olivar en el área regada del embalse de Alqueva
Península Ibérica no Mundo: problemas e desafios para uma intervenção ativa da Geografia: Livro de Atas. XVI Colóquio Ibérico de Geografia
-
Biological properties of nitro-fatty acids in plants
Nitric Oxide - Biology and Chemistry, Vol. 78, pp. 176-179
-
Biotreatment optimization of rice straw hydrolyzates for ethanolic fermentation with Scheffersomyces stipitis
Biomass and Bioenergy, Vol. 112, pp. 19-28
-
CREATION OF PERSONAL LEARNING ENVIRONMENTS TO INITIATE ENTREPRENEURSHIP TO ENGINEERING STUDENTS
EDULEARN18: 10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES
-
Cellulosic ethanol production from tunisian lif of date palm “Phoenix dactylifera L.”
European Biomass Conference and Exhibition Proceedings