Publicaciones (140) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. Calmodulin antagonist affects peroxisomal functionality by disrupting both peroxisomal Ca 2+ and protein import

    Journal of Cell Science, Vol. 131, Núm. 2

  2. Peroxisomal plant metabolism - An update on nitric oxide, Ca 2+ and the NADPH recycling network

    Journal of Cell Science, Vol. 131, Núm. 2

  3. "In silico" plasmid insights into probiotic and safety aspects of a potentially probiotic "Lactobacillus pentosus" MP-10 isolated frombrines of naturally fermented Aloreña green table olives

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  4. 3D mode shapes characterisation using phase-based motion magnification in large structures using stereoscopic DIC

    Mechanical Systems and Signal Processing, Vol. 108, pp. 140-155

  5. A Luis Parras, con cariño y agradecimiento

    Luis Parras Guijosa: libro homenaje (Servicio de Publicaciones), pp. 147-149

  6. A computer vision approach based on endocarp features for the identification of olive cultivars

    Computers and Electronics in Agriculture, Vol. 154, pp. 341-346

  7. A historical perspective on soil organic carbon in Mediterranean cropland (Spain, 1900–2008)

    Science of the Total Environment, Vol. 621, pp. 634-648

  8. A more effective rationalisation of fatigue crack growth rate data for various specimen geometries and stress ratios using the CJP model

    International Journal of Fatigue, Vol. 114, pp. 189-197

  9. ART2ool: a model-driven framework to generate target code for robot handling tasks

    International Journal of Advanced Manufacturing Technology, Vol. 97, Núm. 1-4, pp. 1195-1207

  10. Aceite de oliva y peso corporal. Revisión sistemática y metaanálisis de ensayos controlados aleatorizados

    Revista espanola de salud publica, Vol. 92

  11. Agua y ecología política en España y México

    Universidad de Jaén

  12. An empirical approach to analyse the reputation-performance linkage in agrifood cooperatives

    Journal of Cleaner Production, Vol. 195, pp. 163-175

  13. Aplicación de los conocimientos adquiridos en la asignatura a la vida cotidiana o al sector industrial

    La profesionalización del docente a través de la innovación educativa. Libro de actas: IX Jornadas de redes de investigación en innovación docente. UNED, Madrid. 28, 29 y 30 de junio de 2017

  14. Aprendizaje de la bioquímica clínica y análisis clínicos del grado en Biología basado en casos y problemas

    Innovación y modelos de enseñanza-aprendizaje en la Educación Superior (Servicio de Publicaciones de la Universidad de Murcia), pp. 30-39

  15. Avances y perspectivas del olivar en el área regada del embalse de Alqueva

    Península Ibérica no Mundo: problemas e desafios para uma intervenção ativa da Geografia: Livro de Atas. XVI Colóquio Ibérico de Geografia

  16. Biological properties of nitro-fatty acids in plants

    Nitric Oxide - Biology and Chemistry, Vol. 78, pp. 176-179

  17. Biotreatment optimization of rice straw hydrolyzates for ethanolic fermentation with Scheffersomyces stipitis

    Biomass and Bioenergy, Vol. 112, pp. 19-28

  18. CREATION OF PERSONAL LEARNING ENVIRONMENTS TO INITIATE ENTREPRENEURSHIP TO ENGINEERING STUDENTS

    EDULEARN18: 10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON EDUCATION AND NEW LEARNING TECHNOLOGIES

  19. Cellulosic ethanol production from tunisian lif of date palm “Phoenix dactylifera L.”

    European Biomass Conference and Exhibition Proceedings

  20. Changes in Gut Microbiota Linked to a Reduction in Systolic Blood Pressure in Spontaneously Hypertensive Rats Fed an Extra Virgin Olive Oil-Enriched Diet

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 73, Núm. 1