Centre/Institute
INSTITUTO UNIVERSITARIO DE INVESTIGACIÓN EN OLIVAR Y ACEITE DE OLIVA
Publications (68) Publications in which a researcher has participated
2005
-
A flow-injection renewable surface sensor for the fluorimetric determination of vanadium(V) with Alizarin Red S
Talanta, Vol. 66, Núm. 5, pp. 1333-1339
-
A propósito de la naturaleza jurídica de la Comisión de transporte. ¿Una comisión de garantía de carácter especial?
Sentencias de tribunales superiores de justicia, audiencias provinciales y otros tribunales, Núm. 5, pp. 25-32
-
Absorption of carbon dioxide at high partial pressures in aqueous solutions of di-isopropanolamine
Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 44, Núm. 19, pp. 7451-7457
-
Assessment of publication bias in meta-analyses of cardiovascular diseases
Journal of Epidemiology and Community Health, Vol. 59, Núm. 10, pp. 864-869
-
Cardiovascular risk factors in Spanish population: Metaanalysis of cross-sectional studies
Medicina Clinica, Vol. 124, Núm. 16, pp. 606-612
-
Comparative study of the retention of nine phenolic compounds on anionic exchanger resins
Chemical Papers, Vol. 59, Núm. 3, pp. 161-165
-
Control of Alicyclobacillus acidoterrestris in fruit juices by enterocin AS-48
International Journal of Food Microbiology, Vol. 104, Núm. 3, pp. 289-297
-
Cooperación entre empresas como proceso dinámico y su influencia en los resultados: una aproximación desde el cooperativismo oleícola andaluz
CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 51, pp. 237-269
-
Cooperativismo de segundo grado, Internet y comercio electrónico
Noticias de la economía pública social y cooperativa = Noticias CIDEC, Núm. 44, pp. 34-37
-
Cultura cooperativa y eficiencia empresarial: una contrastación en el cooperativismo oleícola
REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 85, pp. 41-61
-
Declaración de Jaén 2004: Documento de consenso de la Conferencia Internacional sobre los Efectos Saludables del Aceite de Oliva Virgen
Revista Espanola de Obesidad, Vol. 3, Núm. 4, pp. 212-217
-
Densities and viscosities of aqueous solutions of pyrrolidine and piperidine from (20 to 50)°C
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 50, Núm. 6, pp. 1829-1832
-
Derecho de la Competencia: En torno a la validez de las marcas sonoras y olfativas en Derecho Comunitario
Noticias de la Unión Europea, Núm. 249, pp. 119-126
-
Determination of average molecular weight of commercial surfactants: Alkylpolyglucosides and fatty alcohol ethoxylates
Journal of Surfactants and Detergents, Vol. 8, Núm. 4, pp. 341-346
-
Determination of pesticide residues in olives and olive oil by matrix solid-phase dispersion followed by gas chromatography/mass spectrometry and liquid chromatography/tandem mass spectrometry
Journal of Chromatography A, Vol. 1069, Núm. 2, pp. 183-194
-
Development of a solid surface fluorescence-based sensing system for aluminium monitoring in drinking water
Talanta, Vol. 65, Núm. 5, pp. 1203-1208
-
Direct monitoring of lipid oxidation in edible oils by Fourier transform Raman spectroscopy
Chemistry and Physics of Lipids, Vol. 134, Núm. 2, pp. 173-182
-
Effect of immersion solutions containing enterocin AS-48 on Listeria monocytogenes in vegetable foods
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 12, pp. 7781-7787
-
El acierto y oportunidad del Marco Conceptual de la Responsabilidad Social Corporativa
AECA: Revista de la Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas, Núm. 70, pp. 48-51
-
El parque Natural de Despeñaperros: caracterización territorial y perspectivas inmediatas
Cuadernos geográficos de la Universidad de Granada, Vol. 37, Núm. 2, pp. 7-40