Publicaciones (68) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A flow-injection renewable surface sensor for the fluorimetric determination of vanadium(V) with Alizarin Red S

    Talanta, Vol. 66, Núm. 5, pp. 1333-1339

  2. A propósito de la naturaleza jurídica de la Comisión de transporte. ¿Una comisión de garantía de carácter especial?

    Sentencias de tribunales superiores de justicia, audiencias provinciales y otros tribunales, Núm. 5, pp. 25-32

  3. Absorption of carbon dioxide at high partial pressures in aqueous solutions of di-isopropanolamine

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 44, Núm. 19, pp. 7451-7457

  4. Assessment of publication bias in meta-analyses of cardiovascular diseases

    Journal of Epidemiology and Community Health, Vol. 59, Núm. 10, pp. 864-869

  5. Cardiovascular risk factors in Spanish population: Metaanalysis of cross-sectional studies

    Medicina Clinica, Vol. 124, Núm. 16, pp. 606-612

  6. Comparative study of the retention of nine phenolic compounds on anionic exchanger resins

    Chemical Papers, Vol. 59, Núm. 3, pp. 161-165

  7. Control of Alicyclobacillus acidoterrestris in fruit juices by enterocin AS-48

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 104, Núm. 3, pp. 289-297

  8. Cooperación entre empresas como proceso dinámico y su influencia en los resultados: una aproximación desde el cooperativismo oleícola andaluz

    CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 51, pp. 237-269

  9. Cooperativismo de segundo grado, Internet y comercio electrónico

    Noticias de la economía pública social y cooperativa = Noticias CIDEC, Núm. 44, pp. 34-37

  10. Cultura cooperativa y eficiencia empresarial: una contrastación en el cooperativismo oleícola

    REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 85, pp. 41-61

  11. Declaración de Jaén 2004: Documento de consenso de la Conferencia Internacional sobre los Efectos Saludables del Aceite de Oliva Virgen

    Revista Espanola de Obesidad, Vol. 3, Núm. 4, pp. 212-217

  12. Densities and viscosities of aqueous solutions of pyrrolidine and piperidine from (20 to 50)°C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 50, Núm. 6, pp. 1829-1832

  13. Derecho de la Competencia: En torno a la validez de las marcas sonoras y olfativas en Derecho Comunitario

    Noticias de la Unión Europea, Núm. 249, pp. 119-126

  14. Determination of average molecular weight of commercial surfactants: Alkylpolyglucosides and fatty alcohol ethoxylates

    Journal of Surfactants and Detergents, Vol. 8, Núm. 4, pp. 341-346

  15. Determination of pesticide residues in olives and olive oil by matrix solid-phase dispersion followed by gas chromatography/mass spectrometry and liquid chromatography/tandem mass spectrometry

    Journal of Chromatography A, Vol. 1069, Núm. 2, pp. 183-194

  16. Development of a solid surface fluorescence-based sensing system for aluminium monitoring in drinking water

    Talanta, Vol. 65, Núm. 5, pp. 1203-1208

  17. Direct monitoring of lipid oxidation in edible oils by Fourier transform Raman spectroscopy

    Chemistry and Physics of Lipids, Vol. 134, Núm. 2, pp. 173-182

  18. Effect of immersion solutions containing enterocin AS-48 on Listeria monocytogenes in vegetable foods

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 71, Núm. 12, pp. 7781-7787

  19. El acierto y oportunidad del Marco Conceptual de la Responsabilidad Social Corporativa

    AECA: Revista de la Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas, Núm. 70, pp. 48-51

  20. El parque Natural de Despeñaperros: caracterización territorial y perspectivas inmediatas

    Cuadernos geográficos de la Universidad de Granada, Vol. 37, Núm. 2, pp. 7-40