Zentrum/Institut
INSTITUTO UNIVERSITARIO DE INVESTIGACIÓN EN OLIVAR Y ACEITE DE OLIVA
Publikationen (45) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2003
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A prospective study of tobacco smoking as a predictor of complications in general surgery
Infection Control and Hospital Epidemiology, Vol. 24, Núm. 1, pp. 37-43
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A representación da sociedade cooperativa europea: consideracións críticas
Cooperativismo e economía social, Núm. 26, pp. 49-61
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A simple and straightforward procedure for monitoring phenol compounds in waters by using UV solid phase transduction integrated in a continuous flow system
Mikrochimica Acta, Vol. 141, Núm. 3-4, pp. 143-148
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A simple method for semi-preparative-scale production and recovery of enterocin AS-48 derived from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens A-48-32
Journal of Microbiological Methods, Vol. 55, Núm. 3, pp. 599-605
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Alcohol consumption and the risk of nosocomial infection in general surgery
British Journal of Surgery, Vol. 90, Núm. 10, pp. 1287-1293
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Alcohol drinking as a predictor of intensive care and hospital mortality in general surgery: A prospective study
Addiction, Vol. 98, Núm. 5, pp. 611-616
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Analysis of HLA expression in human tumor tissues
Cancer Immunology, Immunotherapy, Vol. 52, Núm. 1, pp. 1-9
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Bead injection spectroscopic flow-through renewable surface sensors with commercial flow cells as an alternative to reusable flow-through sensors
Analytica Chimica Acta, Vol. 482, Núm. 2, pp. 209-217
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Biological variation of seminal parameters in healthy subjects
Human Reproduction, Vol. 18, Núm. 10, pp. 2082-2088
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Comercialización de aceites de oliva y concentración de la oferta: estado de la cuestión
Boletín del Instituto de Estudios Giennenses, Núm. 185, pp. 355-372
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Detection of breast cancer cells in the peripheral blood is positively correlated with estrogen-receptor status and predicts for poor prognosis
International Journal of Cancer, Vol. 107, Núm. 6, pp. 984-990
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Determinants of the interval between diagnosis and treatment in patients with digestive tract cancer
Oncology Reports, Vol. 10, Núm. 2, pp. 463-467
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Direct, reagent-free determination of free fatty acid content in olive oil and olives by Fourier transform Raman spectrometry
Analytica Chimica Acta, Vol. 487, Núm. 2, pp. 211-220
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Disparities in food habits in Europe: Systematic review of educational and occupational differences in the intake of fat
Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 16, Núm. 5, pp. 349-364
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Effect of food deprivation on oxidative stress biomarkers in fish (Sparus aurata)
Chemico-Biological Interactions, Vol. 145, Núm. 2, pp. 191-199
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Effect of prolonged vegetative reproduction of olive tree cultivars (Olea europaea L.) in mitochondrial homoplasmy and heteroplasmy
Genome, Vol. 46, Núm. 3, pp. 377-381
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El comercio electrónico como elemento de desarrollo regional en la UE: especial referencia a la península ibérica
Boletín económico de ICE, Información Comercial Española, Núm. 2767, pp. 55-67
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El riesgo de confusión generado por la tutela del preuso local de una marca: comentario a la sentencia de la Corte di Cassazione civile, secc. I, de 27 de marzo 1998, num. 3236
Revista Aranzadi de derecho patrimonial, Núm. 10, pp. 117-126
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El sector oleícola español: diagnóstico y ejes de desarrollo
Olivae: revista oficial del Consejo Oleícola Internacional, Núm. 97, pp. 26-40
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Estructura de mercado, integración cooperativa y comercialización en el sector oleícola andaluz
REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 81, pp. 101-120