Publicaciones (45) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. A prospective study of tobacco smoking as a predictor of complications in general surgery

    Infection Control and Hospital Epidemiology, Vol. 24, Núm. 1, pp. 37-43

  2. A representación da sociedade cooperativa europea: consideracións críticas

    Cooperativismo e economía social, Núm. 26, pp. 49-61

  3. A simple and straightforward procedure for monitoring phenol compounds in waters by using UV solid phase transduction integrated in a continuous flow system

    Mikrochimica Acta, Vol. 141, Núm. 3-4, pp. 143-148

  4. A simple method for semi-preparative-scale production and recovery of enterocin AS-48 derived from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens A-48-32

    Journal of Microbiological Methods, Vol. 55, Núm. 3, pp. 599-605

  5. Alcohol consumption and the risk of nosocomial infection in general surgery

    British Journal of Surgery, Vol. 90, Núm. 10, pp. 1287-1293

  6. Alcohol drinking as a predictor of intensive care and hospital mortality in general surgery: A prospective study

    Addiction, Vol. 98, Núm. 5, pp. 611-616

  7. Analysis of HLA expression in human tumor tissues

    Cancer Immunology, Immunotherapy, Vol. 52, Núm. 1, pp. 1-9

  8. Bead injection spectroscopic flow-through renewable surface sensors with commercial flow cells as an alternative to reusable flow-through sensors

    Analytica Chimica Acta, Vol. 482, Núm. 2, pp. 209-217

  9. Biological variation of seminal parameters in healthy subjects

    Human Reproduction, Vol. 18, Núm. 10, pp. 2082-2088

  10. Comercialización de aceites de oliva y concentración de la oferta: estado de la cuestión

    Boletín del Instituto de Estudios Giennenses, Núm. 185, pp. 355-372

  11. Detection of breast cancer cells in the peripheral blood is positively correlated with estrogen-receptor status and predicts for poor prognosis

    International Journal of Cancer, Vol. 107, Núm. 6, pp. 984-990

  12. Determinants of the interval between diagnosis and treatment in patients with digestive tract cancer

    Oncology Reports, Vol. 10, Núm. 2, pp. 463-467

  13. Direct, reagent-free determination of free fatty acid content in olive oil and olives by Fourier transform Raman spectrometry

    Analytica Chimica Acta, Vol. 487, Núm. 2, pp. 211-220

  14. Disparities in food habits in Europe: Systematic review of educational and occupational differences in the intake of fat

    Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 16, Núm. 5, pp. 349-364

  15. Effect of food deprivation on oxidative stress biomarkers in fish (Sparus aurata)

    Chemico-Biological Interactions, Vol. 145, Núm. 2, pp. 191-199

  16. Effect of prolonged vegetative reproduction of olive tree cultivars (Olea europaea L.) in mitochondrial homoplasmy and heteroplasmy

    Genome, Vol. 46, Núm. 3, pp. 377-381

  17. El comercio electrónico como elemento de desarrollo regional en la UE: especial referencia a la península ibérica

    Boletín económico de ICE, Información Comercial Española, Núm. 2767, pp. 55-67

  18. El riesgo de confusión generado por la tutela del preuso local de una marca: comentario a la sentencia de la Corte di Cassazione civile, secc. I, de 27 de marzo 1998, num. 3236

    Revista Aranzadi de derecho patrimonial, Núm. 10, pp. 117-126

  19. El sector oleícola español: diagnóstico y ejes de desarrollo

    Olivae: revista oficial del Consejo Oleícola Internacional, Núm. 97, pp. 26-40

  20. Estructura de mercado, integración cooperativa y comercialización en el sector oleícola andaluz

    REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 81, pp. 101-120