INSTITUTO UNIVERSITARIO DE INVESTIGACIÓN EN OLIVAR Y ACEITE DE OLIVA
Centro/Instituto
JULIA
MANETSBERGER
PERSONAL INVESTIGADOR
Publicaciones en las que colabora con JULIA MANETSBERGER (12)
2024
-
Antimicrobial profile of the culturable olive sporobiota and its potential as a source of biocontrol agents for major phytopathogens in olive agriculture
Pest Management Science, Vol. 80, Núm. 2, pp. 724-733
-
Dual effects of a bacteriocin-producing Lactiplantibacillus pentosus CF-6HA, isolated from fermented aloreña table olives, as potential probiotic and antimicrobial agent
Heliyon, Vol. 10, Núm. 7
2023
-
Characterization of the culturable sporobiota of spanish olive groves and its tolerance toward environmental challenges
Microbiology Spectrum, Vol. 11, Núm. 2
-
Corrigendum: In silico genomic analysis of the potential probiotic Lactiplantibacillus pentosus CF2-10N reveals promising beneficial effects with health promoting properties, (Front. Microbiol, (2022), 13, (989824), 10.3389/fmicb.2022.989824)
Frontiers in Microbiology
-
Introducción de supuestos prácticos para la aplicación de la regulación nacional e internacional en cursos de postgrado relacionados con la Seguridad Alimentaria
Innovación docente y renovación pedagógica en Derecho: especial referencia a experiencias exitosas de proyectos de innovación docente y la utilización de herramientas y metodologías colaborativas (Dykinson), pp. 183-199
-
La esporobiota del olivar español y caracterización de su tolerancia a los desafíos ambientales
Tierras: Agricultura, Núm. 322, pp. 106-110
-
Metagenomic insights into microbial contamination in critical healthcare environments and the efficacy of a novel “HLE” disinfectant
Infection, Disease and Health, Vol. 28, Núm. 4, pp. 282-289
-
Novel combination of nanoparticles and metallo-β-lactamase inhibitor/antimicrobial-based formulation to combat antibiotic resistant Enterococcus sp. and Pseudomonas sp. strains
International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 248
-
Simply Versatile: The Use of Peribacillus simplex in Sustainable Agriculture
Microorganisms, Vol. 11, Núm. 10
2022
-
Caracterización de organismos formadores de esporas del olivar español y su tolerancia a los desafíos ambientales
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 343, pp. 122-124
-
Efecto sinérgico de aceites esenciales y EDTA frente a cepas multirresistentes de "Pseudomonas" sp.
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
-
The integration of European Union Law and Policy in the teaching field of natural sciences
La formación en derecho basada en competencias: especial referencia al método de casos (Dykinson), pp. 146-160