Publicaciones en las que colabora con MARÍA CONCEPCIÓN PAREDES OLAY (9)

2015

  1. Psychophysical Curves for Tasting Based on A Dissociation Model

    Journal of Sensory Studies, Vol. 30, Núm. 3, pp. 225-236

2014

  1. Modern Psychophysics At Work: Dissociation Between Sensory And Decision Processes Within The Quality Assessment Of Olive Oil

    Virgin Olive Oil: Production, Composition, Uses and Benefits for Man (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 234-257

2010

  1. ROC analysis in olive oil tasting: A Signal Detection Theory approach to tasting tasks

    Food Quality and Preference, Vol. 21, Núm. 5, pp. 562-568

2009

  1. Análisis de los procesos psicológicos implicados en la cata de aceite de oliva virgen

    Proyectos de investigación, 2006-07 [Recurso electrónico] (Universidad de Jaén), pp. 72-91

2007

  1. Contenidos del aprendizaje asociativo en humanos

    Investigación en psicología (Servicio de Publicaciones), pp. 27-50

2002

  1. Transfer of control between causal predictive judgments and instrumental responding

    Animal Learning and Behavior, Vol. 30, Núm. 3, pp. 239-248

1999

  1. Within-subjects extinction and renewal in predictive Judgments

    Psicológica: Revista de metodología y psicología experimental, Vol. 20, Núm. 3, pp. 195-210