Publications (22) Publications in which a researcher has participated

2024

  1. A New Tool for Smart Tourism Destinations: Indicators of Sustainable Intelligence

    Sustainable Tourism: Frameworks, Practices, and Innovative Solutions (Springer International Publishing), pp. 175-196

  2. Analysis of the interaction and collaboration of the actors of a tourist destination from a network perspective

    Current Issues in Tourism, Vol. 27, Núm. 10, pp. 1572-1589

  3. Assessing social carrying capacity of tourists in protected natural areas

    Current Issues in Tourism

  4. Can Tourist Taxes Make Tourism More Sustainable?

    Sustainable Tourism: Frameworks, Practices, and Innovative Solutions (Springer International Publishing), pp. 257-276

  5. DO PSYCHOGRAPHIC VARIABLES INFLUENCE RESIDENT ATTITUDES TOWARDS TOURISM? EVIDENCE FROM CORDOBA, SPAIN-A WORLD HERITAGE CITY

    Tourism, Culture and Communication, Vol. 24, Núm. 1, pp. 21-38

  6. Does type of accommodation influence tourist behavior? Hotel accommodation vs. rural accommodation

    Anatolia, Vol. 35, Núm. 2, pp. 219-238

  7. Gen Zers' Behaviour Towards Sustainability in a Mature Coastal Destination

    International Journal of Tourism Research, Vol. 26, Núm. 5

  8. Social network analysis and tourism vocation in a coopetitive environment

    Tourism Recreation Research

2023

  1. Apoyo del residente de Córdoba-España al turismo en un contexto de pandemia: explorando factores sociodemográficos

    Revista de ciencias sociales, Vol. 29, Núm. 8, pp. 421-436

  2. Aprendizaje basado en investigación como práctica pedagógica: aplicación ala educación de postgrado en turismo

    In-Red 2023. Modelos transformadores docentes para un aprendizaje a lo largo de la vida: IX Congreso Nacional de Innovación Educativa y Docencia en Red

  3. COVID-19 and tourism sector stock price in Spain: medium-term relationship through dynamic regression models

    Financial Innovation, Vol. 9, Núm. 1

  4. El oleoturismo como instrumento de diversificación productiva de las cooperativas olivícolas

    REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 143, pp. 91-100

  5. El turista de interior post COVID-19 en Andalucía: cambios en el comportamiento, intención de viajar y gasto anual en viajes de ocio

    El futuro del turismo en Andalucía (Dykinson), pp. 87-110

  6. Identification of the Main Lines of Research in Gastronomic Tourism: A Review of the Literature

    Sustainability (Switzerland), Vol. 15, Núm. 7

  7. La necesidad de la sostenibilidad del turismo

    Transición hacia un Turismo Sostenible: perspectivas y propuestas para abordar el cambio desde la Agenda 2030 (Fundación FYDE-CajaCanarias), pp. 27-36

  8. Las partes interesadas en el desarrollo turístico de un territorio. Análisis de casos en Ecuador

    Investigaciones Turísticas, Núm. 26, pp. 251-273

  9. Open the doors to tourism or remain cautious: residents’ dilemma amidst a pandemic

    Current Issues in Tourism, Vol. 26, Núm. 5, pp. 835-850

  10. Potencial de las tipologías de interés especial en turismo de interior en Andalucía

    El futuro del turismo en Andalucía (Dykinson), pp. 111-136

  11. Proposal to measure tourism development within a destination and segment its different territories

    Heliyon, Vol. 9, Núm. 10