Microbiology and biochemistry of indigenous fermented foods

  1. Kumari, A.
  2. Pandey, A.
  3. Ann, A.
  4. Molinos, A.C.
  5. Gálvez, A.
  6. Das, A.J.
  7. Janveja, C.
  8. Joshi, D.
  9. Chye, F.Y.
  10. Chakrabarty, J.
  11. Bhushan, K.
  12. Sim, K.Y.
  13. Angmo, K.
  14. Palni, L.M.S.
  15. Grande Burgos, M.A.J.
  16. Monika, null
  17. Gautam, N.
  18. Soni, R.
  19. Pulido, R.P.
  20. Soni, S.K.
  21. Kanwar, S.S.
  22. Deka, S.C.
  23. Savitri, null
  24. Tanasupawat, S.
  25. Bhalla, T.C.
  26. Joshi, V.K.
  27. Kumar, V.
  28. Mostra tots els autors/es +
Llibre:
Indigenous Fermented Foods of South Asia

ISBN: 9781439887837

Any de publicació: 2016

Pàgines: 107-226

Tipus: Capítol de llibre