Publicaciones (26) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2023

  1. Analysis of the interaction and collaboration of the actors of a tourist destination from a network perspective

    Current Issues in Tourism

  2. Apoyo del residente de Córdoba-España al turismo en un contexto de pandemia: explorando factores sociodemográficos

    Revista de ciencias sociales, Vol. 29, Núm. 8, pp. 421-436

  3. COVID-19 and tourism sector stock price in Spain: medium-term relationship through dynamic regression models

    Financial Innovation, Vol. 9, Núm. 1

  4. Conditioning competitive behaviour in experimental Bertrand markets through contextual frames

    Journal of Behavioral and Experimental Economics , Vol. 103

  5. Consideraciones sobre las inversiones directas en un nuevo entorno internacional

    Economistas, Núm. 181, pp. 136-143

  6. Determinants of the internationalisation of agrifood firms: The case of olive oil in Southern Spain

    New Medit, Vol. 2023, Núm. 2, pp. 13-28

  7. Does type of accommodation influence tourist behavior? Hotel accommodation vs. rural accommodation

    Anatolia

  8. El oleoturismo como instrumento de diversificación productiva de las cooperativas olivícolas

    REVESCO: revista de estudios cooperativos, Núm. 143, pp. 91-100

  9. Evolución de la productividad de los servicios en España y Andalucía en el siglo XXI

    Revista de Estudios Empresariales. Segunda época, Núm. 2, pp. 205-222

  10. Has the tourism-led growth hypothesis been confirmed? Evidence from an updated literature review

    Current Issues in Tourism

  11. Heterogeneity, coordination and competition: the distribution of individual preferences in organisations

    Economics of Governance, Vol. 24, Núm. 1, pp. 67-107

  12. INTERACTIVE VIDEO IN HIGHER EDUCATION Edpuzzle as a tool for teaching Economic History

    TECHNO Review. International Technology, Science and Society Review / Revista Internacional de Tecnología, Ciencia y Sociedad, Vol. 13

  13. Identification of the Main Lines of Research in Gastronomic Tourism: A Review of the Literature

    Sustainability (Switzerland), Vol. 15, Núm. 7

  14. Las partes interesadas en el desarrollo turístico de un territorio. Análisis de casos en Ecuador

    Investigaciones Turísticas, Núm. 26, pp. 251-273

  15. Open the doors to tourism or remain cautious: residents’ dilemma amidst a pandemic

    Current Issues in Tourism, Vol. 26, Núm. 5, pp. 835-850

  16. Productivity in services: analysing the crises of the 21st century in the EU

    Progress in Industrial Ecology, Vol. 16, Núm. 1-3, pp. 4-29

  17. Productivity of Services in the Countries of Central and Eastern Europe: Analysis Using Malmquist Indices

    Economies, Vol. 11, Núm. 3

  18. Proposal to measure tourism development within a destination and segment its different territories

    Heliyon, Vol. 9, Núm. 10

  19. Ricardo Robledo. 2022. La tierra es vuestra. La reforma agraria. Un problema no resuelto. España: 1900-1950. Barcelona: Ediciones Pasado y Presente, 611 pp.

    Revista de historia industrial, Núm. 87, pp. 195-198

  20. Sustainable Development Goals in the beekeeping sector and its cooperative network

    CIRIEC - España. Revista de economía pública, social y cooperativa, Núm. 109, pp. 185-212