Publicaciones (30) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. A comparison of two indices of adequacy of prenatal care utilization

    Epidemiology, Vol. 7, Núm. 6, pp. 648-650

  2. Dieldrin induces peroxisomal enzymes in fish (Sparus aurata) liver

    Comparative Biochemistry and Physiology - C Pharmacology Toxicology and Endocrinology, Vol. 115, Núm. 2, pp. 125-131

  3. Effect of in vivo activation of natural killer (NK) cells by a tilorone analogue on the survival of mice injected intravenously with different experimental murine tumours

    Clinical and Experimental Immunology, Vol. 103, Núm. 3, pp. 499-505

  4. El consumo de aceite de oliva en los hogares: análisis del comportamiento del consumidor

    Jaén : Fundación para la Promoción y el Desarrollo del Olivar y del Aceite de Oliva, 1996

  5. FACTORES DE RIESGO ASOCIADOS AL DESARROLLO DE INFECCION DE HERIDA QUIRURGICA EN UN SERVICIO DE CIRUGIA GENERAL

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 14, Núm. 4, pp. 240-244

  6. Factores de riesgo en el melanoma cutáneo en una población del sur de España

    Actas Dermo-Sifiliograficas, Vol. 87, Núm. 5, pp. 243-252

  7. First-derivative solid-phase spectrophotometric determination of molybdenum at the ng ml-1 level

    Talanta, Vol. 43, Núm. 2, pp. 185-191

  8. Growth and nitrogen assimilation in nodules in response to nitrate levels in Vicia faba under salt stress

    Journal of Experimental Botany, Vol. 47, Núm. 295, pp. 203-210

  9. Growth and symbiotic performance of faba bean inoculated with Rhizobium Leguminosarum biovar. Viciae strains tolerant to salt

    Soil Science and Plant Nutrition, Vol. 42, Núm. 1, pp. 133-140

  10. La competitividad de los aceites vegetales comestibles: la opinión empresarial

    Revista española de economía agraria, Núm. 175, pp. 265-282

  11. La demanda de aceite de oliva virgen en el mercado español y las posibilidades de su crecimiento: un enfoque de marketing estratégico

    Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente

  12. La demanda de aceites de oliva en el mundo

    Olivae: revista oficial del Consejo Oleícola Internacional, Núm. 63, pp. 24-33

  13. La estructura del gasto en consumo privado en España y la Unión Europea

    Estudios sobre consumo, Núm. 36, pp. 51-62

  14. La evolución reciente de los espacios forestales jimeneses: Resultados de la actuación pública en etapa de Administración centralizada (1940-1984)

    Agricultura y sociedad, Núm. 79, pp. 117-150

  15. La intervención patrimonial del Estado en tierras de vocación forestal de la provincia de Jaén a partir de 1940

    Códice, Núm. 11, pp. 63-78

  16. La política forestal y su incidencia sobre el espacio geográfico provincial: Jaén, 1940-1995

    Universidad de Jaén

  17. Longitudinal Gompertzian and Weibull analyses of adult mortality in Spain (Europe), 1900-1992

    Mechanisms of Ageing and Development, Vol. 90, Núm. 1, pp. 35-51

  18. Mobile robot navigation in a partially structured static environment, using neural predictive control

    Control Engineering Practice, Vol. 4, Núm. 12, pp. 1669-1679

  19. Phosphoenolpyruvate carboxylase in root nodules of Vicia faba: Partial purification and properties

    Physiologia Plantarum, Vol. 97, Núm. 4, pp. 724-730

  20. Phosphorus fractionation and mobility in the food and faeces of hatchery reared rainbow trout (Onchorhynchus mykiss)

    Aquaculture, Vol. 145, Núm. 1-4, pp. 183-193