Capítulos de Libro (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. Agrarian Metabolism: The Metabolic Approach Applied to Agriculture

    Environmental History (Netherlands) (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 1-28

  2. Agricultural Inputs and Their Energy Costs 1900–2010

    Environmental History (Netherlands) (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 69-106

  3. Agricultural Output: From Crop Specialization to Livestocking, 1900–2008

    Environmental History (Netherlands) (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 29-68

  4. Antiinflammatory activity exerted by minor compounds found in virgin olive oils

    The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 527-535

  5. Asociacionismo agroalimentario y desarrollo rural

    Manual de economía social (Tirant lo Blanch), pp. 283-300

  6. Decreasing Income and Reproductive Problems of the Agricultural Population

    Environmental History (Netherlands) (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 107-151

  7. Derrumbe demográfico, descomposición del poblamiento y cambios en los usos del suelo: El caso de la Sierra de Segura

    Espacios rurales y retos demográficos: una mirada desde los territorios de la despoblación: ColoRural 2020, III Coloquio Internacional de Geografía Rural (Grupo de Didáctica de la Geografía (AGE)), pp. 146-161

  8. Dinámicas y adaptación de las áreas rurales a los desafíos de la globalización

    Globalización y desarrollo de los territorios (Pirámide), pp. 209-236

  9. Environmental Impacts of Spanish Agriculture’s Industrialization

    Environmental History (Netherlands) (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 153-179

  10. Environmentally Friendly Solvents for Sample Preparation in Foodomics

    Comprehensive Foodomics (Elsevier), pp. 536-565

  11. Globalización y dinámica territorial

    Globalización y desarrollo de los territorios (Pirámide), pp. 19-29

  12. Hydroxytyrosol as a component in the Mediterranean diet and its role in disease prevention

    The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 165-178

  13. Las políticas públicas de fomento de la Economía Social en Andalucía

    La nueva generación de políticas públicas de fomento de la economía social en España (Tirant lo Blanch), pp. 157-194

  14. Nitric oxide under abiotic stress conditions

    Plant Life under Changing Environment: Responses and Management (Elsevier), pp. 735-754

  15. Role of nitric oxide-dependent posttranslational modifications of proteins under abiotic stress

    Plant Life under Changing Environment: Responses and Management (Elsevier), pp. 793-809

  16. The Metabolism of Spanish Agriculture

    Environmental History (Netherlands) (Springer Science and Business Media B.V.), pp. 181-215