Effect of a nutritional intervention based on an energy-reduced Mediterranean diet on environmental impact

  1. Álvarez-Álvarez, L.
  2. Rubín-García, M.
  3. Vitelli-Storelli, F.
  4. García, S.
  5. Bouzas, C.
  6. Martínez-González, M.Á.
  7. Corella, D.
  8. Salas-Salvadó, J.
  9. Malcampo, M.
  10. Martínez, J.A.
  11. Alonso-Gómez, Á.M.
  12. Wärnberg, J.
  13. Vioque, J.
  14. Romaguera, D.
  15. López-Miranda, J.
  16. Estruch, R.
  17. Tinahones, F.J.
  18. Lapetra, J.
  19. Serra-Majem, L.
  20. Bueno-Cavanillas, A.
  21. García Fernández, C.
  22. Pintó, X.
  23. Delgado-Rodríguez, M.
  24. Matía-Martín, P.
  25. Vidal, J.
  26. Vázquez, C.
  27. Daimiel, L.
  28. Ros, E.
  29. García-Arellano, A.
  30. Martínez, M.Á.
  31. Sorlí, J.V.
  32. Zomeño, M.D.
  33. García-Rios, A.
  34. González-Palacios, S.
  35. Monserrat-Mesquida, M.
  36. Abete, I.
  37. Colom Fernández, A.
  38. Casas, R.
  39. Cano Ibáñez, N.
  40. Ugarriza, L.
  41. Bernal-López, M.R.
  42. Bes-Rastrollo, M.
  43. Paz-Graniel, I.
  44. Asensio, E.M.
  45. Fitó, M.
  46. Arenas Larriva, A.P.
  47. Oncina-Cánovas, A.
  48. Vázquez, Z.
  49. Fernández de la Puente, M.
  50. Pérez-Vega, A.
  51. Tur, J.A.
  52. Martín-Sánchez, V.
  53. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Science of the Total Environment

ISSN: 1879-1026 0048-9697

Año de publicación: 2024

Volumen: 928

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.SCITOTENV.2024.172610 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor