Higher versus lower nut consumption and changes in cognitive performance over two years in a population at risk of cognitive decline: a cohort study

  1. Ni, J.
  2. Nishi, S.K.
  3. Babio, N.
  4. Ros, E.
  5. Basterra-Gortari, F.J.
  6. Corella, D.
  7. O, C.
  8. Martínez, J.A.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Vioque, J.
  12. Romaguera, D.
  13. López-Miranda, J.
  14. Estruch, R.
  15. Tinahones, F.J.
  16. Santos-Lozano, J.M.
  17. Serra-Majem, L.
  18. Cano-Ibáñez, N.
  19. Tur, J.A.
  20. Fernández-García, J.M.
  21. Pintó, X.
  22. Delgado-Rodríguez, M.
  23. Matía-Martín, P.
  24. Vidal, J.
  25. Vázquez, C.
  26. Daimiel, L.
  27. Fernández-Aranda, F.
  28. Ruiz-Canela, M.
  29. Mestres Solà, C.
  30. Portolés, O.
  31. Sala-Vila, A.
  32. Garcia-Rios, A.
  33. Compañ-Gabucio, L.M.
  34. Gómez-Gracia, E.
  35. Zulet, M.A.
  36. Chaplin, A.
  37. Casas, R.
  38. Martínez-Diz, S.
  39. Tojal-Sierra, L.
  40. Gómez-Pérez, A.M.
  41. Toledo, E.
  42. Rios, S.
  43. Ortega-Azorín, C.
  44. de la Torre, R.
  45. Peña-Orihuela, P.J.
  46. Garcia-de la Hera, M.
  47. Sayón-Orea, C.
  48. Malcampo, M.
  49. Salas-Salvadó, J.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2023

Volumen: 118

Número: 2

Páginas: 360-368

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.AJCNUT.2023.05.032 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor