Does Consumption of Ultra-Processed Foods Matter for Liver Health? Prospective Analysis among Older Adults with Metabolic Syndrome

  1. Konieczna, J.
  2. Fiol, M.
  3. Colom, A.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Soria-Florido, M.T.
  8. Martínez, J.A.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Vioque, J.
  12. López-Miranda, J.
  13. Estruch, R.
  14. Bernal-López, M.R.
  15. Lapetra, J.
  16. Serra-Majem, L.
  17. Bueno-Cavanillas, A.
  18. Tur, J.A.
  19. Martín Sánchez, V.
  20. Pintó, X.
  21. Gaforio, J.J.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Vidal, J.
  24. Vázquez, C.
  25. Daimiel, L.
  26. Ros, E.
  27. Bes-Rastrollo, M.
  28. Pascual, M.
  29. Sorlí, J.V.
  30. Goday, A.
  31. Zulet, M.Á.
  32. Moreno-Rodriguez, A.
  33. Carmona González, F.J.
  34. Valls-Enguix, R.
  35. Janer, J.M.
  36. Garcia-Rios, A.
  37. Casas, R.
  38. Gomez-Perez, A.M.
  39. Santos-Lozano, J.M.
  40. Basterra-Gortari, F.J.
  41. Martínez, M.Á.
  42. Ortega-Azorin, C.
  43. Bayó, J.
  44. Abete, I.
  45. Salaverria-Lete, I.
  46. Ruiz-Canela, M.
  47. Babio, N.
  48. Carres, L.
  49. Romaguera, D.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2022

Volumen: 14

Número: 19

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU14194142 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible