Does Consumption of Ultra-Processed Foods Matter for Liver Health? Prospective Analysis among Older Adults with Metabolic Syndrome
- Konieczna, J.
- Fiol, M.
- Colom, A.
- Martínez-González, M.Á.
- Salas-Salvadó, J.
- Corella, D.
- Soria-Florido, M.T.
- Martínez, J.A.
- Alonso-Gómez, Á.M.
- Wärnberg, J.
- Vioque, J.
- López-Miranda, J.
- Estruch, R.
- Bernal-López, M.R.
- Lapetra, J.
- Serra-Majem, L.
- Bueno-Cavanillas, A.
- Tur, J.A.
- Martín Sánchez, V.
- Pintó, X.
- Gaforio, J.J.
- Matía-Martín, P.
- Vidal, J.
- Vázquez, C.
- Daimiel, L.
- Ros, E.
- Bes-Rastrollo, M.
- Pascual, M.
- Sorlí, J.V.
- Goday, A.
- Zulet, M.Á.
- Moreno-Rodriguez, A.
- Carmona González, F.J.
- Valls-Enguix, R.
- Janer, J.M.
- Garcia-Rios, A.
- Casas, R.
- Gomez-Perez, A.M.
- Santos-Lozano, J.M.
- Basterra-Gortari, F.J.
- Martínez, M.Á.
- Ortega-Azorin, C.
- Bayó, J.
- Abete, I.
- Salaverria-Lete, I.
- Ruiz-Canela, M.
- Babio, N.
- Carres, L.
- Romaguera, D.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Año de publicación: 2022
Volumen: 14
Número: 19
Tipo: Artículo