Use of different food classification systems to assess the association between ultra-processed food consumption and cardiometabolic health in an elderly population with metabolic syndrome (Predimed-plus cohort)

  1. Martinez-Perez, C.
  2. San-Cristobal, R.
  3. Guallar-Castillon, P.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Castañer, O.
  8. Martinez, J.A.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Vioque, J.
  12. Romaguera, D.
  13. López-Miranda, J.
  14. Estruch, R.
  15. Tinahones, F.J.
  16. Lapetra, J.
  17. Serra-Majem, L.
  18. Bueno-Cavanillas, A.
  19. Tur, J.A.
  20. Sánchez, V.M.
  21. Pintó, X.
  22. Gaforio, J.J.
  23. Matía-Martín, P.
  24. Vidal, J.
  25. Vázquez, C.
  26. Ros, E.
  27. Bes-Rastrollo, M.
  28. Babio, N.
  29. Sorlí, J.V.
  30. Lassale, C.
  31. Pérez-Sanz, B.
  32. Vaquero-Luna, J.
  33. Bazán, M.J.A.
  34. Barceló-Iglesias, M.C.
  35. Konieczna, J.
  36. Ríos, A.G.
  37. Bernal-López, M.R.
  38. Santos-Lozano, J.M.
  39. Toledo, E.
  40. Becerra-Tomás, N.
  41. Portoles, O.
  42. Zomeño, M.D.
  43. Abete, I.
  44. Moreno-Rodriguez, A.
  45. Lecea-Juarez, O.
  46. Nishi, S.K.
  47. Muñoz-Martínez, J.
  48. Ordovás, J.M.
  49. Daimiel, L.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2021

Volumen: 13

Número: 7

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU13072471 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor