Thymus spp. plants - Food applications and phytopharmacy properties

  1. Salehi, B.
  2. Abu-Darwish, M.S.
  3. Tarawneh, A.H.
  4. Cabral, C.
  5. Gadetskaya, A.V.
  6. Salgueiro, L.
  7. Hosseinabadi, T.
  8. Rajabi, S.
  9. Chanda, W.
  10. Sharifi-Rad, M.
  11. Mulaudzi, R.B.
  12. Ayatollahi, S.A.
  13. Kobarfard, F.
  14. Arserim-Uçar, D.K.
  15. Sharifi-Rad, J.
  16. Ata, A.
  17. Baghalpour, N.
  18. Contreras, M.D.M.
Revista:
Trends in Food Science and Technology

ISSN: 0924-2244

Año de publicación: 2019

Volumen: 85

Páginas: 287-306

Tipo: Revisión

DOI: 10.1016/J.TIFS.2019.01.020 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible