Salvia spp. plants-from farm to food applications and phytopharmacotherapy

  1. Sharifi-Rad, M.
  2. Ozcelik, B.
  3. Altın, G.
  4. Daşkaya-Dikmen, C.
  5. Martorell, M.
  6. Ramírez-Alarcón, K.
  7. Alarcón-Zapata, P.
  8. Morais-Braga, M.F.B.
  9. Carneiro, J.N.P.
  10. Alves Borges Leal, A.L.
  11. Coutinho, H.D.M.
  12. Gyawali, R.
  13. Tahergorabi, R.
  14. Ibrahim, S.A.
  15. Sahrifi-Rad, R.
  16. Sharopov, F.
  17. Salehi, B.
  18. del Mar Contreras, M.
  19. Segura-Carretero, A.
  20. Sen, S.
  21. Acharya, K.
  22. Sharifi-Rad, J.
Revista:
Trends in Food Science and Technology

ISSN: 0924-2244

Año de publicación: 2018

Volumen: 80

Páginas: 242-263

Tipo: Revisión

DOI: 10.1016/J.TIFS.2018.08.008 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible