El sector cooperativo oleícola y el uso de las TICun estudio comparativo respecto a otras formas jurídicas

  1. Fernandez Uclés, Domingo 1
  2. Bernal Jurado, Enrique 1
  3. Mozas Moral, Adoración 1
  4. Medina Viruel, Miguel Jesús 1
  5. Moral Pajares, Encarnación 1
  1. 1 Universidad de Jaén.
Journal:
REVESCO: revista de estudios cooperativos

ISSN: 1135-6618

Year of publication: 2016

Issue: 120

Pages: 53-75

Type: Article

DOI: 10.5209/REV_REVE.2016.V120.49700 DIALNET GOOGLE SCHOLAR lock_openDialnet editor

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Abstract

The current global environment and the general increase in the spread and use of Information Technology and Communication (ICT) by companies and consumers, make the use of these technologies as essential to confront the growing competition in the market. Focused on this sector, in this research we analyze the use of electronic commerce, as through websites as through electronic markets, and the use of social networking tools as enablers of business. For this aim, we conducted a comparative analysis between the Andalusian olive oil cooperatives and other legal forms which are present in the sector.

Funding information

Este trabajo de investigación ha sido financiado por el proyecto de excelencia de la Junta de Andalucía: “Estrategias de mejora de la comercialización de los aceites de oliva”. Código: AGR-6132.

Funders

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