Fermented dairy products, diet quality, and cardio–metabolic profile of a Mediterranean cohort at high cardiovascular risk

  1. Mena-Sánchez, G.
  2. Babio, N.
  3. Martínez-González, M.Á.
  4. Corella, D.
  5. Schröder, H.
  6. Vioque, J.
  7. Romaguera, D.
  8. Martínez, J.A.
  9. Lopez-Miranda, J.
  10. Estruch, R.
  11. Wärnberg, J.
  12. Bueno-Cavanillas, A.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Tur, J.A.
  15. Arós, F.
  16. Tinahones, F.J.
  17. Sánchez, V.M.
  18. Lapetra, J.
  19. Pintó, X.
  20. Vidal, J.
  21. Vázquez, C.
  22. Ordovás, J.M.
  23. Delgado-Rodriguez, M.
  24. Matía-Martín, P.
  25. Basora, J.
  26. Buil-Cosiales, P.
  27. Fernandez-Carrion, R.
  28. Fitó, M.
  29. Salas-Salvadó, J.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases

ISSN: 1590-3729 0939-4753

Año de publicación: 2018

Volumen: 28

Número: 10

Páginas: 1002-1011

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.NUMECD.2018.05.006 GOOGLE SCHOLAR