Association between dairy product consumption and hyperuricemia in an elderly population with metabolic syndrome

  1. Mena-Sánchez, G.
  2. Babio, N.
  3. Becerra-Tomás, N.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Díaz-López, A.
  6. Corella, D.
  7. Zomeño, M.D.
  8. Romaguera, D.
  9. Vioque, J.
  10. Alonso-Gómez, Á.M.
  11. Wärnberg, J.
  12. Martínez, J.A.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Estruch, R.
  15. Bernal, R.
  16. Lapetra, J.
  17. Pintó, X.
  18. Tur, J.A.
  19. Lopez-Miranda, J.
  20. Cano-Ibáñez, N.
  21. Gaforio, J.J.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Daimiel, L.
  24. Caro, J.L.L.
  25. Vidal, J.
  26. Vázquez, C.
  27. Ros, E.
  28. Arellano, A.G.
  29. Palau, A.
  30. Fernández-Carrión, R.
  31. Pérez-Vega, K.A.
  32. Morey, M.
  33. de la Hera, M.G.
  34. Vaquero-Luna, J.
  35. Carmona-González, F.J.
  36. Abete, I.
  37. Álvarez-Pérez, J.
  38. Casas, R.
  39. Fernández-García, J.C.
  40. Santos-Lozano, J.M.
  41. Corbella, E.
  42. Sureda, A.
  43. Ruiz-Canela, M.
  44. Barragán, R.
  45. Goday, A.
  46. Martín, M.
  47. Altozano Rodado, M.C.
  48. Toledo, E.
  49. Fitó, M.
  50. Salas-Salvadó, J.
  51. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases

ISSN: 1590-3729 0939-4753

Año de publicación: 2020

Volumen: 30

Número: 2

Páginas: 214-222

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.NUMECD.2019.09.023 GOOGLE SCHOLAR