Publicaciones (57) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A quantitative real-time PCR Assay for quantification of viable listeria monocytogenes cells after bacteriocin injury in food-first insights

    Current Microbiology, Vol. 61, Núm. 6, pp. 515-519

  2. Aceite de oliva virgen y regulación hormonal de la presión arterial: una revisión del papel de los enzimas proteolíticos

    Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias de Andalucía Oriental, Vol. 23, pp. 137-160

  3. Aceite de oliva, sistema inmune e infección

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 25, Núm. 1, pp. 1-8

  4. Administración de estatinas durante la fase aguda del síndrome coronario agudo

    Medicina Intensiva, Vol. 34, Núm. 1, pp. 56-63

  5. Alterations of HLA class i expression in human melanoma xenografts in immunodeficient mice occur frequently and are associated with higher tumorigenicity

    Cancer Immunology, Immunotherapy, Vol. 59, Núm. 1, pp. 13-26

  6. Antibacterial activity of carvacrol and 2-nitro-1-propanol against single and mixed populations of foodborne pathogenic bacteria in corn flour dough

    Food Microbiology, Vol. 27, Núm. 2, pp. 274-279

  7. Antimicrobial activity, safety aspects, and some technological properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium from artisanal Tunisian fermented meat

    Food Control, Vol. 21, Núm. 4, pp. 462-470

  8. Antioxidant and antiatherogenic activities of pentacyclic triterpenic diols and acids

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 48, Núm. 10, pp. 2885-2890

  9. Application of bacteriocins in postharvest safety

    Stewart Postharvest Review, Vol. 6, Núm. 3, pp. 1-6

  10. Calidad de vida relacionada con la salud tras un programa comunitario de hidrocinesiterapia para embarazadas

    Revista iberoamericana de fisioterapia y kinesiología, Vol. 13, Núm. 1, pp. 22-28

  11. Combined effect of enterocin AS-48 and high hydrostatic pressure to control food-borne pathogens inoculated in low acid fermented sausages

    Meat Science, Vol. 84, Núm. 4, pp. 594-600

  12. Consentimiento informado, Fisioterapia y sanidad pública.: Un estudio descriptivo transversal multicéntrico.

    Cuestiones de fisioterapia: revista universitaria de información e investigación en Fisioterapia, Vol. 39, Núm. 2, pp. 95-103

  13. Cribado y mortalidad por cáncer de próstata en un ensayo comunitario europeo

    Enfermería clínica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 64-65

  14. Development of a Spanish version of the "Backache Index"

    Journal of Back and Musculoskeletal Rehabilitation, Vol. 23, Núm. 3, pp. 105-110

  15. Differentiation of intestinal epithelial cells mediated by cell confluence and/or exogenous nucleoside supplementation

    Cells Tissues Organs, Vol. 191, Núm. 6, pp. 478-488

  16. E phage gene transfection enhances sensitivity of lung and colon cancer cells to chemotherapeutic agents

    International Journal of Oncology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 1503-1514

  17. Efectividad clínica de un programa de fisioterapia multimodal complementado con carrera acuática de alta intensidad sobre la lumbalgia. Un estudio con evaluación previa en el postest

    Fisioterapia, Vol. 32, Núm. 1, pp. 17-24

  18. Efectividad clínica de un programa de fisioterapia multimodal complementado con carrera acuática de alta intensidad sobre la lumbalgia.: Un estudio con evaluación previa en el postest

    Fisioterapia, Vol. 32, Núm. 1, pp. 17-24

  19. Efecto de la retirada de las estatinas durante el ingreso en unidades de Medicina Intensiva

    Medicina Intensiva, Vol. 34, Núm. 4, pp. 268-272

  20. Effect of combined physico-chemical treatments based on enterocin AS-48 on the control of Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus in a model cooked ham

    Food Control, Vol. 21, Núm. 4, pp. 478-486