MICROBIOLOGIA DE LOS ALIMENTOS Y DEL MEDIO AMBIENTE

Investigadores/as

Clasificacións

  • Áreas PAIDI: AGROINDUSTRIAL Y ALIMENTACIÓN

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Applied Microbiology and Biotechnology (Immunology and Microbiology) Filtro
  3. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  4. Ecology (Environmental Science) Filtro
  5. Internal Medicine (Medicine) Filtro
  6. Microbiology (Immunology and Microbiology) Filtro
  7. Microbiology (medical) (Medicine) Filtro
  8. Endocrinology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  9. Biochemistry (Chemistry) Filtro
  10. Nutrition and Dietetics (Nursing) Filtro